Lapin ihmiset, ilmiöt ja menot 8 kertaa vuodessa.

Ilmoitukset

Ilmoitushinnat ja koot

Aineisto: suositetaan toimitettavaksi sähköisessä muodossa osoitteeseen hetki.ilmoitukset@hetki.fi.

Ohjelmat: FreeHand 5.0 -MX, PageMaker, QuarkXpress, Passport, Adobe Illustrator, Adobe Acrobat (PDF), Adobe InDesign, Tekstinkäsittelyohjelmilla tehdyn (esim. Word, WP) tekstit pitää tallentaa rtf-tiedostona (.rtf).

Kuvat ja grafiikka: korkearesoluutioisina CMYK-kuvina EPS- tai TIFF-formaattina. Jos TIFFin kanssa käytetään LZW-pakkausta, siitä on mainittava saatelomakkeessa. EPS-kuvissa ei voi käyttää DCS-moodia (yhdestä kuvasta viisi erillistä tiedostoa). Kuvien rajaus on tehtävä kuvankäsittelyohjelmassa. Bittikarttakuvissa käytettävä formaatti on CMYK, EPS tai SMYK-TIFF CMYK-TIFF. Kuvan resoluution tulee olla 170 dpi, kun kuvat ovat taitto-ohjelmassa 1:1. EPS-kuvissa ei saa käyttää DSC-moodia. Jos ilmoituksessa on käytetty JPEG-kuvia, tulee siitä ehdottomasti mainita ilmoituksen saatteessa. JPEG-kuvat tulee aina tallentaa Photo-Shopin EPS JPEG-muotoon, pelkkä JPEG ilman EPS-formaattia on kielletty.

Fontit: käytössämme on Adoben FontFolio 7.1 PostScript-tyypin I-kirjasinleikkaukset. Muut fontit grafiikkamuodossa.

Pakkaus: Aineisto tulee pakata jollain seuraavista pakkausohjelmista: Macintosh: Stuffit, PC/Windows: WinZip. Adobe Acrobatin PDF-tiedostoja ei tarvitse pakata erikseen.

Vedos: Sähköisesti lähetetystä aineistosta tulee aina lähettää myös vedos faksiin (016) 3200 222. Jos lähetät ilmoituksen PDF-tiedostona, teetä vedos aina PDF-tiedostosta (ei alkuperäisestä tiedostosta, esim. FreeHand).